FINLANDIYA BOSHLANG'ICH TA'LIMNI RIVOJLANTIRISH NAZARIYASI VA TIZIMINI YARATISH EVOLUTSIYASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada, Finlyandiya ta'lim tizimining tarixiy sharhini o'rganadi, uning rivojlanishiga ta'sir ko'rsatgan asosiy nazariyalarni, pedagogik yondashuvlar evolyutsiyasini, tenglik va inklyuzivlikni joriy etish, tizim samaradorligiga hissa qo'shadigan muvaffaqiyat omillari va Finlyandiyaning ajoyib ta'lim yo'lini har tomonlama tushunish uchun xalqaro ta'lim modellari bilan taqqoslash haqida so`z yuritilgan.