BOSHLANGʻICH SINFLARDA ONA TILI DARSLIGIDA OT SOʻZ TURKUMINI OʻRGATISH METODIKASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Boshlangʻich sinf oʻquvchilariga soʻz turkumlarini oʻrgatish. Hamjihatlikda ishlash, ogʻzaki va yozma nutqni shakllantirish, erkin fikrlay olish uchun xizmat qiladi. Ushbu maqola ot soʻz turkumini boshlangʻich sinf oʻquvchilariga oʻrgatish metodikasi haqida.