BASLAWISH KLASS OQIWSHILARDIŃ DÓRETIWSHILIK QÀBILETIN RAWAJLANDIRIW USILLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada baslawısh klass oqıwshılarınıń dóretiwshilik qàbiletin rawajlandırıw haqqında maǵlıwmatlar berilgen.