FIZIKADAN MASALALARNI YECHISHNING UMUMIY USULLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bugingi kunda oliy talim mussasalarida fizika mutaxasisligida fizika bo‘yicha masalalarni yechishni talabalarga o‘rgatish katta ahamiyatga ega. Nazariyani juda yaxshi tushunish mumkin, ammo topshiriq bo'yicha uni o'zlashtirishning birinchi sinovi fizikani haqiqatan ham tushunadiganlarni nazariyani chuqur o'zlashtirgan va olingan bilimlarni amaliyotda qo'llashga qodir bo'lmaganlarni darhol ajratib turadi.