K.RAXMANOVTIŃ PROZALIQ SHIǴARMALARINDA TEŃLES EKI KOMPONENTLI FRAZEOLOGIZMLER (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Qaraqalpaq tiliniń frazeologiyalıq materialların analizlep qaraǵanımızda, onda quramalı qurılısqa iye frazeologizmler ushırasadı. Bunday dúzilistegi frazeologizmlerdi G.Aynazarova óz miynetinde teńles eki komponentli frazeologizmlerge kirgizedi [1.18].