LINGVOKULTUROLOGIYA ILIMINDE BALÍQSHÍLÍQ TARAWÍNDAǴÍ TERMINLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Búgingi ilim-pán, texnologiya hám sanaat jedel pát penen rawajlanıp atırǵan dúnyada hár bir xalqtıń tillik terminleri kásiplik sózler menen bay. Elimiz biyǵárez bolǵalı turmıslıq tarawdaǵı bar bolǵan terminlerdiń hárqıylı ilimiy mashqalalı jaqların izertlew baslı máselelerden bolıp kelmekte.