INGLIS HÁM QARAQALPAQ TILLERINDEGI “ONE/BIR” SÓZI MENEN KELIWSHI FRAZEOLOGIYALIQ BIRLIKLER (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
The article deals with the usage difference of Numeral “One” as part of phraseological units in English and Karakalpak languages