LEARNING STYLES' IMPLICATIONS TO LEARNING AND TEACHING (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola talabalarning o’rganish uslubi va ta’lim uslubiga moslashtirilganliklaridagi yutug’ini baholaydi. Maqolaning asosiy mazmuni o’rganish uslublari va ta’lim uslubi o’rtasidagi munosabatni o’rganishga yo’naltirilgan.