ZAMONAVIY O‘QITUVCHILAR TA’LIMIDA ETNIK VA MADANIY OMILLAR: MINTAQAVIY, MILLIY VA XALQARO TAJRIBA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’limda turizm, etnik, tarixiy hamda zamonaviy bilimlar chambarscharsligi hamda talabalarning madaniy tafakkurini rivojlantirishning metodik shart-sharoitlarini nazariy jihatlari yoritib berilgan.