INGLIZ TILIDA OG’ZAKI NUTQ KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING ASOSIY OMILLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada chet tilida gaplashish , ma'lum bir doiraga tegishli bo‘lishi yoki eng foydali-tomonlari muhokama qilinadi. Asosiy texnika, tilni o‘rganishga klassik yondashuv, lingo-madaniy yondashuv, kommunikativ yondashuv, intensiv texnika, emotsional va mazmunli test tayyorlash usuli. Siz integrated usullaridan aralashtirib, birgalikda ishlatishi haqida so‘z boradi.