CHARACTERISTICS AND CRITERIA FOR EVALUATING WEB 2.0 SERVICES USED AT THE ENGLISH LESSONS (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ақпараттық-коммуникациялық технологиялар (АКТ) саласындағы қарқынды өзгерістер оларды білім беру процесіне енгізу мүмкіндігін белсенді іздеуге ықпал етті. Қазіргі уақытта өз қызметінде тек баспа материалдарын пайдаланатын мұғалімді елестету қиын. Шет тілінде сөйлеуді үйрену процесінде негізгі орын бұл лексикалық аспектке арналған, сондықтан көптеген мұғалімдер онымен жұмыс істеу әдістерін үздіксіз жетілдіруді қамтамасыз етеді шет тілі Web 2.0 ресурстарын білім беру ортасына біріктіруге тырысады.