EFFECTIVENESS OF FLIPGRID IN DEVELOPING AND ACCESSING SPEAKING (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola o'quvchilarning til qobiliyatini baholashda innovatsion usullardan foydalanish tilni o'qitish va o'rganishning muhim qismiligiga katta urg`u beradi. Ushbu loyiha ishi "Flipgrid" raqamli platformasining integratsiyasini o'rganishga bag'ishlangan bo'lib, u erda o'qituvchi vazifalarni joylashtiradi va talabalar video formatda tarzida javob berishadi. Ushbu innovatsion vosita o'quvchilarni materila mazmunini o'rganishlariga imkon beradi. Talabalar yozib olingan videofilmlar rubrikaga asoslanib tengdoshlari tomonidan va o'zlari tomolaridan baholanadi