BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINING NUTQINI YAXSHILASH UCHUN MASHQ TURLARINI ISHLAB CHIQISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada biz maktablar va bolalar bog'chalarida bajariladigan mashqlar yordamida nutqni qanday rivojlantirishni ko'rib chiqamiz. Boshlang'ich sinf o'quvchilarining nutqini rivojlantirishga yordam beradigan o'yinlar va mashqlar, bu o'yin va mashqlarning bolalarga zarar keltirmasligi va ota-onalar farzandi bilan tug'ilishdanoq qanday muloqot qilishlari kerakligi haqida ilmiy tadqiqotlar ko’rib chiqilgan .