PAHLAVONQULI RAVNAQ LIRIKASIDA QOʻLLANGAN IBORALAR TAHLILI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Ravnaq lirikasida qoʻllangan xalqona birliklar haqida fikr yuritiladi.Shoir gʻazallari tahlilga tortilib, ularning mazmun-mohiyati haqida fikr yuritiladi.