YURIDIK TILSHUNOSLIKDA PARTONIMIYA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada yuridik tilshunoslikda qoʻllaniladigan terminlarning partonimiyasi haqida soʻz yuritiladi. Ushbu mavzu boʻyicha tilshunos olimlarning fikrlari keltirib oʻtiladi. Shuningdek, misollar orqali atroflicha tahlil qilinadi.