EFL(INGLIZ TILINI CHET TILI SIFATIDA OʻQITISH) OʻQITUVCHILARI TOMONIDAN FOYDALANILADIGAN ENG YAXSHI OʻQITISH TEXNIKASI VA METODLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tilining hozirgi Yangi Oʻzbekistonda rivoj topib borayotgani va ingliz tilini oʻrganishning ahamiyati haqida soʻz yuritilgan. Ayniqsa, ingliz tilini oʻrgatishda foydalanilyotgan eng samarali metodlar va ularning ahamiyati haqida soʻz yuritilgan.