ZID MAʼNOLI SOʻZLARLARDAGI USLUBIY IMKONIYATLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada oʻzbek tilshunosligida zid maʼnoli soʻzlarning lisoniy va nutqiy voqealanishi hamda ularning stilistik xususiyatlari ilmiy asoslanadi. Turli olimlar tomonidan tilshunoslik doirasida olib borilgan ilmiy tadqiqotlar masalasi, ularning uslubiy imkoniyatlari yoritilgan.