AKADEMIK LITSEYLAR ADABIY TAʼLIMI SAMARADORLIGINING HOZIRGI AHVOLI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada akademik litseylarda adabiy taʼlimni tashkil qilishning samaradorligini yaxshilash, taʼlimni tashkil qilishda uzviylik va uzluksizlik tamoyillariga amal qilish, oʻquv-tarbiya jarayoniga pedagogik va zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini joriy etish masalari haqida tushuncha berish.