ӘДЕБИЕТ САБАҚТАРЫНДА ЖАЗБАША ТІЛ ҰСТАРТУДЫҢ ЖОЛДАРЫ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Әдебиет сабақтарында нақтылы тәрбиелік процесте жазба тіл дамыту жұмыстары қай жерде, қалай жүргізіледі, оқушылардың сөйлеу тіліндегі кемшіліктер қандай әдіс-тәсілдер арқылы түзетіліп отырады – мұның бәрін ойластырып, педагогикалық, психологиялық, методологиялық тұрғыдан қарап, дұрыс шешімін табатын тек қана әдебиет мұғалімі болып табылады.