BUVAYDALIKLAR MULOQOT XULQIDA QOʻLLANILADIGAN HAZIL- MUTOYIBALARNING LINGVOKULTROLOGIK TADQIQI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Fargʻona viloyati Buvayda tumanida istiqomat qiladigan oʻzbeklar muloqot xulqi, unda hazil-mutoyibalarning qoʻllanilishi turli risola, manbalardan, jonli muloqot jarayonidan olingan misollar yordamida lingvokulturologik aspektda bayon qilingan.