ҚАЗАҚ ТІЛІНДЕГІ ЖІКТІК ЖАЛҒАУЫН ОҚЫТУ ЖОЛДАРЫ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақалада қазақ тіліндегі жалғаулар, соның ішінде жіктік жалғауының зерттелуі, өзіндік белгілері мен оқыту жолдары туралы сөз болады. Тілші ғалымдардың қазақ тіліндегі жіктік жалғауының өзіндік сипаты жайлы ғылыми көзқарастарына тоқталған. Жіктік жалғауын оқыту әдіс-тәсілдері туралы ұсыныстар берілген.