BORIS PASTERNAKNING “YANA BAHOR” («OPYAT VESNA») SHEʼRI TAHLILI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada isteʼdodli rus shoiri Boris Pasternakning “Yana bahor” nomli sheʼri xususida soʻz yuritilib, shoir lirik kechinma tabiatini aks ettirishda qarshilantirish, turli detallarni yanma-yon qoʻllash usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, ifoda yorqin obrazlilik koʻrinishiga ega boʻlishiga oid takliflar beriladi.