SHARLOTTA BRONTE IJODIDA IJTIMOIY-REALISTIK XUSUSIYATLARNING AKS ETISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada ingliz adabiyoti viktorian davri tahlilga tortilgan. XIX asr ingliz adabiyotida adibalar nasri oʻziga xos ahamiyat kasb etishi bilan birga adibalar tomonidan yaratilgan asarlar ijobiy baholanganligi kuzatiladi. Mavjud davrning ijtimoiy realistik xususiyatlari asarlarda juda keng ochib berilgan adibalardan biri Sharlotta Brontedir.