ROMANLARDA IJTIMOIY MASALA TALQINI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada epik turning katta janri hisoblangan romanlar va unda ijtimoiy masalalarning talqini, yoritilishi haqida mulohaza bildirilgan. Togʻay Murodning “Otamdan qolgan dalalar”, Oʻtkir Hoshimovning “Tushda kechgan umrlar” asarlari tahlil maydoniga olib kiriladi. Ushbu romanlarda ijtimoiy masalalarning talqini haqida fikr yuritiladi.