LUQMON BOʻRIXONNING “JAZIRAMADAGI ODAMLAR” ROMANIDA PEYZAJ TASVIRI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada mustaqillik davrining yirik vakillaridan biri Luqmon Boʻrixonning “Jaziramadagi odamlar” romaniga eʼtibor qaratildi. Muallifning peyzaj yaratishdagi mahorati ochib berildi.