ADABIYOTSHUNOSLIK ILMI RIVOJIDA NURBOY JABBOROVNING OʻRNI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada filologiya fanlari doktori, professor Nurboy Jabborovning yetuk adabiyotshunos, matnshunos va manbashunoslik faoliyati tahlil qilingan. Adabiyotshunosning Ogahiy lirikasi boʻyicha eʼlon qilgan maqolalarida shoir sheʼriyatining oʻrganilmagan qirralarini chuqur tadqiq qilganligi tahlillar bilan dalillangan.