MUQADDAS TUYGʻULAR TALQINI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada 20-asrning yorqin vakili Odil Yoqubovning “Muqaddas” nomli qissasi tahlilga tortilgan. Asar bosh qahramonlari Sharifjon va Muqaddaslarning fojiali sevgi tarixi, shuningdek korrupsiyaning inson taqdiriga taʼsiri haqida hikoya qilingan va didaktik tahlil metodi asosida oʻrganilgan.