TOGʻAY MURODNING “OYDINDA YURGAN ODAMLAR” QISSASIDA XALQ MAQOLLARI VA IBORALARINING QOʻLLANISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston xalq yozuvchisi Togʻay Murodning “Oydinda yurgan odamlar” qissasida xalq maqollari va iboralarning qoʻllanishi ,ularning qahramon xarakterini ochib berilishidagi oʻrni, mavzusi haqida soʻz yuritiladi.