KAVSAR TURDIYEVA SHEʼRIYATIDA TIL MAʼNAVIYATI MUAMMOSINING BADIIY TALQINI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Kavsar Turdiyevaning sheʼriyatidagi obrazli tafakkur, bolalarga xos lirik qahramon yaratish mahorati haqida mulohazalar keltirilgan. Soʻz turkumlari haqidagi sheʼrlarining tahlili keltirilgan. Shoiraning asarlari ilmiy tafakkurni badiiy tafakkur andozalari bilan ifodalashning yorqin namunasi sifatida.