ALISHER NAVOIY IJODINING TURKIY XALQLAR ADABIYOTIDA OʻRGANILISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Alisher Navoiyning Ozarbayjon, Turkmaniston, Usmonli Turklar davlati adabiy muhitiga oʻtkazgan taʼsiri, davlat arbobi sifatidagi faoliyatiga oid xalq hikoyalari, shoir ijodining turkiy xalqlar adabiyotida oʻrganilishi haqida soʻz yuritiladi.