ANBAR OTIN LIRIKASIDA BADIIY SANʼATLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada lirikaning asosiy unsurlaridan boʻlgan badiiy sanʼatlar va ularning turlari haqida maʼlumot berilgan. Shuningdek, bu badiiy sanʼatlarning shoira Anbar Otin lirik merosida qoʻllanilishi xususida mulohaza bildirilgan. Shoiraning gʻazal, muxammas, yakka baytlarida qoʻllanilgan badiiy sanʼatlar tahlil etilgan.