QURDOSH QAHRAMONOV HANGOMALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Men ilm olamiga kirib kelgan oʻtgan asrning toʻqsoninchi yillari boshidan boshlab ustozim Sultonmurod Olim bahona u kishining Rahmatulla Barakayev, Zuhriddin Isomiddinov kabi doʻstlari bilan ham yaqinlashib, hamisha ularning davrasida yurganman. Jumladan, Qurdosh Qahramonov bilan tanishganimga ham oʻttiz yillar boʻlib qoldi.