MUNAQQID VA ADABIY TANQIDCHILIK MUAMMOLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada adabiyotshunos olim Qurdosh Qahramonovning munaqqidlik faoliyati, uning “Adabiy tanqid: yangilanish tamoyillari” monografiyasining adabiy tanqid rivojidagi oʻrni masalalariga eʼtibor qaratilgan.