ISTIQLOL DAVRI ADABIY TANQIDCHILIGINING OʼRGANILISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada adabiyotshunos va tanqidchi Q.Qahramonovning istiqlol davri tanqidchiligining oʻrganilishiga qoʻshgan hissasi haqida fikr yuritiladi. Olim tadqiqotlarida adabiyotshunosligimizda kam oʻrganilgan adabiy tanqid takomilida metodologiyaning oʻrni, adabiy tanqidda yondashuv, tahlil va talqin takomilining metodologik asoslari, badiiy tafakkurdagi yangilanish masalalariga eʼtibor qaratilganligi koʻrsatib berilgan.