QOʻRDOSHIM QURDOSH QAHRAMONOV! (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Qurdosh Qahramonov bilan tanishligimiz talabalikdan boshlanadi. Nizomiy nomidagi Toshkent davlat pedagogika instituti (hozirgi uiversitet)da oldinma-ketin tahsil olganmiz. U bizdan bir kurs yuqorida oʻqir edi. Birgalikda kechgan paxta terimlariyu student qurilish otryadlari bizlarni yaqinroqdan tanishtirgan dastlabki nuqtalar desam, xato boʻlmas.