QURDOSH AKANING IBRATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ichkarida aytadigan gaplarim koʻp. Yuqoridagi sarlavhani qoʻydim va oʻylanib qoldim. Qurdosh akaning odamiylik fazilatlari haqida yozsammikin yo kitoblari toʻgʻrisida? Toʻgʻrisi, shu savolni bera turib, yana oʻzimga oʻzim tanbeh berdim. Ijod ahli, ilm odamlarini yozganlari bilan shaxsini ajratib boʻlmaydi. Darhaqiqat, shunday. Professor Qurdosh Qahramonov bir necha oʻn yildan beri taniyman. Biror oʻrinda oʻziga xos halimlik va kamtarligiga xilof ish tutganini kuzatmadim. Ammo qatʼiyatga guvoh boʻldim.