TOZA BULOQLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Omad deganing Sirdaryoning baligʻi ekanmi nima balo, bir ketsa sira tutqich bermas ekan: bultur ToshDUdan yiqiluvdim, bu yil Pedinstitutmandatidan oʻtolmadim. Institut hovlisida garangsirab tursam, oriq, novchadan kelgan yigit yonimga keldi. Hujjat, imtihon topshirish jarayonida tanishib qolgan edik Koʻbay degan bu yigit bilan.