УСТАЗДЫ ЕСЛЕП… (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Халқымызда "Устаз атаңдай уллы", деген жақсы сөз бар. Ҳақыйқаттанда, ата инсанның дүньяға келиўине себепши болса, устоз оған турмыста жасаўды, қалайынша турмыстың жолында алжаспастан басып өтиўге тәлим береди