GEOGRAFIYA TA'LIMI VA UNI O'QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH USULLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Geografiya – bu Yerning inson sayyorasi sifatida yaxlit ko'rinishini ta'minlaydigan yagona o'quv fani deb hisoblash mumkin. U shuningdek umumiy madaniyatni, shu jumladan ekologik madaniyatni shakllantiradi; barcha darajalarda boshqaruv qarorlarini qabul qilish uchun zaruriy majmuadir.