GEOGRAFIYA FANIDAN OLIMPIADALARNI TASHKIL QILISH MASALALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada geografiya fanidan xalqaro olimpiada tashkil qilish tarixi, maqsad, vazifalari va uning o’ziga xos xususiyatlari o‘rganilgan. Shuningdek maqolada O’zbekistonda geografiya fanidan xalqaro olimpiada o’tkazish bo’yicha muammolar o’rganilgan hamda tavsiyalar berilgan.