ГЕОГРАФИЯ ТАЪЛИМИ ВА УНИ ЎҚИТИШДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Табиий муҳитга антропоген таъсир оқибатда дунё бўйлаб юз бераётган салбий глобал ўзгаришлар жаҳон жамоатчилигини жиддий ташвишга солаётгани хеч кимга сир эмас.