BO’LAJAK GEOGRAFIYA O’QITUVCHILARINING DIDАKTIK KОMPETENTSIУАSINI MUSTАQIL TА’LIM JАRАУОNIDА TАKОMILLАSHTIRISHNING PEDАGОGIK IMKОNIУАTLАRI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Iqtisodiyotimizni  erkinlashtirish  yo’liga  kirib  borayotgan  mamlakatimizda ta’lim  tizimini  isloh qilish,  unga  rivojlangan  mamlakatlarning  ilg’or  texnologiyalarini     joriy     etish     va     yanada takomillashtirish, talabalarni  mustaqil  faoliyat yuritishga o’rgatish, milliy qadriyatlarimizni singdirgan holda ta’limni tashkil etish  bugungi  kunda  davlat  siyosati  darajasiga  ko’tarildi.