GEOGRAFIYA FANINI OʻQITISHDA DARSDAN TASHQARI ISHLARINING AHAMIYATI VA ROLI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Respublikamizda geografiya ta`limida ham boshqa fanlar qatori yangi–yangi o`zgarishlarni olib kirdi. Hozirgi kunda maktablarda geografiya fanini o`qitish mazmuni o`zgarib, boyib bormoqda. Uni chuqur o`rganish uchun keng imkoniyatlar yaratildi.