GEOGRAFIYA TA’LIMI JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Yuksak bilimli va intellektual rivojlangan avlodni tarbiyalash -doimiy taraqqiyot va modernizatsiyalashning eng asosiy shartidir. Bugungi kunda butun dunyoda ta`lim tizimini tubdan yangilash jarayoni kechmoqda.