BOʻSTONLIQ TUMANI REKREATSIYA RESURSLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Boʻstonliq tumanidagi rekreatsiylar va ularning rivojlanishiga ta'sir koʻrsatuvchi omillar; bugungi kunga kelib aholi orasida rekreatsion hududlarga boʻlgan ehtiyojning ortishi sabablari haqida ma'lumotga ega boʻlishimiz mumkin. Aynan Boʻstonliq tumani oʻzining toza va musaffo havoli togʻ bagʻridagi dam olish maskanlari bilan yurtimizdagi boshqa maskanlarga nisbatan oldingi oʻrinlarda turishini ta'kidlab oʻtishimiz lozim.