ZIYARAT TURIZMIN RAWAJLANDÍRÍWDÍŃ SOCIALLÍQ-EKONOMIKALÍQ FAKTORLARÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Zıyarat hám tariyxıy-arxeologiyalıq turizm mámleketti sociallıq-ekonomikalıq rawajlandırıwǵa tásir etiwshi úlken áhmiyetke iye.