ÓZBEKSTAN RESPUBLIKASÍNDA XALÍQQA XÍZMET KÓRSETIW TARAWLARÍNÍŃ TARIYXÍ HÁM RAWAJLANÍW TENDENCIYALARÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Jáhán bankiniń maǵlıwmatlarına qaraǵanda 2019-jılda rawajlanǵan mámleketler jalpı ishki óniminde xızmet kórsetiw tarawlarınıń úlesi ortasha 74,0 procentti quraǵan, miynetke jaramlı xalıqtıń 70-75 procenti xalıqqa xızmet kórsetiw tarawlarında bánt, kárxanalar ulıwma sanınıń 90-95 procentin xızmet kórsetiw kárxanaları esaplanadı.