ҚАРАҚАЛПАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ ТУРИЗМ ТАРАЎЫНЫҢ ҲӘЗИРГИ РАЎАЖЛАНЫЎ БАҒДАРЫ, ШЕТ ЕЛЛЕР МЕНЕН БИРГЕ ИСЛЕСИЎИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Туризм – бүгинги күнде дүньяның көпшилик мәмлекетлериниң социал – экономикалық, мәдений ҳәм сиясий искерлигиниң жетекши тараўларынан бирине айланды.