JAHONDA EKOLOGIK TURIZM RIVOJLANISHINING REGIONAL TAHLILI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada ekoturizmni rejalashtirish, tartibga solish, qo‘llab-quvvatlash, rag‘batlantirish va monitoring qilish bo‘yicha faol siyosat olib borayotgan va muhim tabiiy salohiyatga ega mamlakatlar tajribasi ko‘rib chiqiladi Turli mamlakatlarda mavjud bo‘lgan tizimli yondashuvlar va ilg‘or tajribalarni “to‘g‘ri yechim” sifatida tavsiya etish mumkin, chunki ular ekoturizm barqaror rivojlanish maqsadlariga erishishga qanday hissa qo‘shishini ko‘rsatadi