O`ZBEKISTONDA KO`LLAR TIZIMIDA TURIZMNI RIVOJLANTIRIShNING AHAMIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Sudoch`e va Aydar-Arnasoy ko`llar tizimining shakllanishi, Aydar-Arnasoy ko`llar tizimida turizmni tashkil etish, ekoturizm, turistik marshrutlarni rivojlantirish imkoniyatlari oid ma`lumotlar keltirib o`tilgan.